dj jean

Dj Jean deed het met 1300 vrouwen Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Likeability of 5. Views. Views. Views. Views. Views. Likeabilit
Dj Jean deed het met 1300 vrouwen. Dj Jean: De miljoenenslag heb ik gemist, maar ik lig niet in de goot." 14 SEP 2015. Dj Jean 47 windt er geen doekjes om in een interview met Noisey. Er zijn een heleboel van die gastjes die onterecht op dat podium staan, zegt hij bijvoorbeeld over collega-dj's, die hij niet bij name noemt.
DJ Jean Wikipedia.
Datzelfde jaar maakte hij de overstap naar SlamFM, waar hij in de vrijdag en zaterdagnacht het programma DJ Jean @ Work maakte. Vanaf 14 juni 2014 was DJ Jean elke zaterdagnacht van 100: tot 200: uur later 200: tot 300: uur te horen op Radio Veronica met zijn programma DJ Jean @ Work.
DJ Jean.
A true dutch dj hero. Even crazier then me, and the man why i wanted to become a dj in the first place. BESIDES MULTIPLE BEST CLUB DJ AWARDS JEAN IS THE MOST BOOKED DJ EVER IN THE NETHERLANDS! 2018 DJ Jean.
DJ Jean woedend op Johan Derksen Entertainment Telegraaf.nl.
Ondanks dat Johan Derksen vrijdagavond eigenlijk kritiek zou uiten op Luuk Ikink, besloot hij vrijdagavond dat die te onbelangrijk was, waarna hij vervolgens zijn pijlen richtte op DJ Jean. Ik heb me kapot zitten ergeren aan die gek die er gisteren zat, die alcoholist die zei dat hij 2000 vrouwen geneukt had.
DJ Jean @DJJeanMusic.
Dus draag een pet als @ DJJeanMusic KaleBas pic.twitter.com/jHEiBmg5Mw. DJ Jean @ DJJeanMusic., NĂ  Ronnie Flex en Lil Kleine met hun TANKSTATION, nu ook KALE BAS met een DJ JEAN shout out 00.44, check it out! DJ Jean @ DJJeanMusic.,

Contacteer ons

Zoeken naar dj jean