dj ranking

Top 100 DJ's' DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
REVIEW: Debuutroman De Club van Rolinde Hoorntje. Interview: Muzikale duizendpoot Anna Tur. Groots: Mysteryland viert 25-jarig bestaan in 2018. Je hebt nog geen favo toegevoegd! Klik op de paperclip bij een artikel om je favoriete artikelen en/of DJ's' toe te voegen!
Drie Belgische dj's' in lijst van 100 beste wereldwijd: Het" is vooral heel hard werken" muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
In vergelijking met onze noorderburen staan we nog nergens wat betreft topnoteringen in de vermaarde DJMag Top 100 de lijst die wereldwijd wordt beschouwd als de officiële dj top100 ranking maar met zowel Coone als Dimitri Vegas Like Mike in de topdertig en Netsky als binnenkomer op nummer 95, tellen we er toch op zijn minst mee.
DJ Magazine Wikipedia.
In 2007, 2008, 2009 en 2010 werd Armin van Buuren verkozen tot nummer 1 na vele jaren achter Tiësto en Paul van Dyk te zijn geëindigd. In 2011 belandde hij weer op de tweede plaats toen David Guetta werd uitgeroepen tot beste dj.
Belgische dj-broers opnieuw in internationale dj ranking FrontView Magazine.
Afgelopen nacht werd tijdens het Amsterdam Dance Event de verkiezingsuitslag van de jaarlijkse DJ MAG Top 100 bekendgemaakt. Deze lijst wordt wereldwijd beschouwd als de officiële DJ top100 ranking. Elke jaar stemmen meer dan 700.000 fans uit meer dan 167 landen op hun favoriete DJ van het afgelopen jaar.
Dimitri Vegas Like Mike op nummer twee in DJ Mag Top 100 buitenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
2 Dimitri Vegas en Like Mike op Tomorrowland James Arthur. Belgen Dimitri Vegas Like Mike staan opnieuw op de tweede plaats in de DJ Mag Top 100, de dj-poll die het Britse magazine DJ Mag ieder jaar organiseert. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event ADE.
Dit is hoeveel de 10 populairste dj's' per jaar verdienen.
Al voor het 21ste jaar op een rij publiceert het Britse tijdschrift DJ Mag een lijst met de populairste dj's' ter wereld. Er is altijd veel aandacht veel die ranking, maar even vaak is er kritiek te horen. Dj's' kunnen namelijk alleen stemmen verdienen van het publiek en niet van een jury.
Dimitri Vegas Like Mike in internationale dj ranking Willebroek Gazet van Antwerpen.
Deze ranking is bekendgemaakt tijdens het jaarlijks Amsterdam Dance Event. Deze lijst wordt wereldwijd beschouwd als de officiële DJ top100 ranking. Elke jaar stemmen meer dan 450.000 fans uit meer dan 167 landen op hun favoriete DJ van het afgelopen jaar.
Waarom hebben we het nog over de DJ Mag Top 100? NRC.
Waarom hebben we het nog over de DJ Mag Top 100? DJ Mag Top 100 Vanavond wordt de DJ Mag Top 100 uitgereikt tijdens Amsterdam Dance Event. De ranglijst, door media vaak ten onrechte aangehaald als verkiezing van de beste dj van het jaar is een populariteitspoll.

Contacteer ons

Op zoek naar dj ranking?