feest dj ruud dolf

Feestdjruud gaat verder als DOLF DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
Feestdjruud gaat verder als DOLF. Feestdjruud gaat verder als DOLF. maandag, 12 december 2016. Afgelopen weekend nam Ruud Geurts afscheid van zijn alias Feestdjruud, dat deed hij in de Heineken Music Hall. In de toekomst geen opblaasboten, confettikanonnen en feestmuziek voor Ruud Geurts.
Feestdjruud LIEVE MENSEN! Woorden schieten te kort voor. Facebook.
Zowel in de zaal als bij de ingang als backstage overal was het feest, feest en nog eens feest. Ik had geen betere afsluiting kunnen wensen. Het was en is nog steeds intens genieten. Komende week zullen er nog een aantal Feestdjruud momenten verschijnen, maar voor nu wil ik dit hier achter laten. Bedankt voor een onvergetelijke tijd! Hier was het feestje. 11 december 2016. DOLF IS HERE!
DOLF Ruud Geurts DJ DJ DOLF.
28 april 1986. pagina laatst gewijzigd op donderdag 4 oktober 2018 om 1441.: Party agenda DOLF. iframe srchttp//partyflock.nl/artist_agenda/99090THEMEdark: width600" height400" frameborder0/iframe." embed ical Agenda feed. agenda van DOLF. Fullscreen Barong Family special ADE. vr 19 okt 2018. DOLF, Yellow Claw.
DOLF brengt eerste EP Nighttime uit Topbillin.
Eind vorig jaar stopte Ruud, geboortenaam Rudolf, Geurts verrassend met FeestDJRuud. Na 1250 shows in clubs en op de grootste festivals had hij voor zijn gevoel het hoogtepunt bereikt. Hij nam afscheid met twee uitverkochte shows voor 12.000 man in de AFAS Live. Tijdens de laatste show lanceerde Geurts zijn nieuwe solo DJ-project DOLF en debuutsingle Fuck It All Up. Inmiddels staat de track al op meer dan vier miljoen streams en is het tijd voor debuut-EP Nighttime met muziek die zowel voor de clubs als radio bedoeld is. Op de EP, die 11 augustus uitkomt op het Barong Family label van Yellow Claw, werkt hij samen met Moksi en de Koreaanse DJ Soda.
FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Alle media bekijken. Ruud Geurts uit Belfeld nam afgelopen weekend met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Heineken Music Hall afscheid van zijn carrière als FeestDJRuud. Maar daags na zijn shows, waar 11.000 kaartjes voor waren verkocht, kondigt de Belfeldenaar al zijn nieuwe muziekproject aan. Onder de naam DOLF gaat Geurts verder in de muziek, zo schrijft hij op zijn Facebookpagina. Tegelijkertijd presenteert hij op YouTube ook zijn nieuwe single Fuck it all up. Geurts bedankt zijn fans op Facebook voor de Feest to Black-avonden. Woorden" schieten te kort voor wat er afgelopen weekend is gebeurd tijdens Feest to Black. Zowel in de zaal als bij de ingang als backstage overal was het feest, feest en nog eens feest." Lees ook: FeestDJRuud: Nog één keer knallen voor 11.000 mensen. Meest geboekte DJ.
FeestDJRuud gaat verder onder nieuwe naam SLAM!
FeestDJRuud nam dit weekend groots afscheid met twee shows in de HMH maar liet gelijk weten dat hij als DJ verder gaat onder een nieuwe naam. Ruud Geurts, a.k.a. de Confetti Koning van Nederland, heeft zichzelf de afgelopen jaren omhoog gewerkt tot één van de meest geboekte DJs van Nederland, maar vond het nu mooi geweest als FeestDJRuud. Aan het einde van de show verdween hij in een opblaasboot door het plafond en keerde hij terug onder zijn nieuwe naam DOLF.
feestdjruud Ruud Geurts Free Listening on SoundCloud.
And worked his way up as a household name on every festival in the Netherlands. Probably isnt essentially about music as much as it is about atmosphere. Or in his native Dutch tongue, Feest as a concept. So there you go.
FeestDJRuud Wikipedia.
FeestDJRuud sluit carrière af met groot feest in HMH. Het Parool 2 mei 2016. Geraadpleegd op 13 mei 2016. Extra show FeestDJRuud in HMH. Omroep Venlo 13 mei 2016. Geraadpleegd op 13 mei 2016. Feestdjruud gaat verder als DOLF. DJ Mag NL 12 december 2016.

Contacteer ons

Meer resultaten voor feest dj ruud dolf