feest dj ruud nieuwe naam

FeestDJRuud Ruud Geurts DJ DJ FeestDJRuud.
Het was mooi afgelopen weekendNamens, mij en mijn vrienden hulde voor feestdjruudik, waardeer dit wel 2013-08-08. held, zo'n' naam en gewoon overal geboekt worden en het dak eraf draaien.: Opperbaas, weg met die hokjes 2012-06-13. Draadl oosstr oom.: de baas der bazen, mixen, scratchen, hiphop, dubstep, house, hardstyle alles komt langs, maakt het feest compleet!
FeestDJRuud gaat verder onder nieuwe naam SLAM!
FeestDJRuud nam dit weekend groots afscheid met twee shows in de HMH maar liet gelijk weten dat hij als DJ verder gaat onder een nieuwe naam. Ruud Geurts, a.k.a. de Confetti Koning van Nederland, heeft zichzelf de afgelopen jaren omhoog gewerkt tot één van de meest geboekte DJs van Nederland, maar vond het nu mooi geweest als FeestDJRuud.
FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Alle media bekijken. Ruud Geurts uit Belfeld nam afgelopen weekend met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Heineken Music Hall afscheid van zijn carrière als FeestDJRuud. Maar daags na zijn shows, waar 11.000 kaartjes voor waren verkocht, kondigt de Belfeldenaar al zijn nieuwe muziekproject aan. Onder de naam DOLF gaat Geurts verder in de muziek, zo schrijft hij op zijn Facebookpagina. Tegelijkertijd presenteert hij op YouTube ook zijn nieuwe single Fuck it all up. Geurts bedankt zijn fans op Facebook voor de Feest to Black-avonden. Woorden" schieten te kort voor wat er afgelopen weekend is gebeurd tijdens Feest to Black. Zowel in de zaal als bij de ingang als backstage overal was het feest, feest en nog eens feest." Lees ook: FeestDJRuud: Nog één keer knallen voor 11.000 mensen. Meest geboekte DJ.
Feestdjruud gaat verder als DOLF DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
maandag, 12 december 2016. Afgelopen weekend nam Ruud Geurts afscheid van zijn alias Feestdjruud, dat deed hij in de Heineken Music Hall. In de toekomst geen opblaasboten, confettikanonnen en feestmuziek voor Ruud Geurts. Maar er is goed nieuws, want Ruud stopt niet als muzikant.
Rust zacht, FeestDJRuud Noisey.
Zelfs in de hoogtijdagen van de Jimmy Woo was niemand te cool om door de knietjes te zakken voor een sit down. Ruud pakte het lokale begrip gezellige Feest Dj en maakte er een nationaal fenomeen van. Overal waar hij kwam liet hij een spoor van confetti, lege Flügel-flesjes en katers achter.
FeestDJRuud Wikipedia.
28 april 1986. FeestDJRuud, de voormalige artiestennaam van Ruud Geurts Belfeld, 28 april 1986 is een Nederlandse voormalig feest-dj die vaak optrad op dance evenementen. Hij is bekend geworden door nummers zoals Gas op die lollie en Feesttent. 3 Externe link. Geurts groeide op in Belfeld. Op zijn 14e begon hij samen met zijn oudere broer plaatjes te draaien. Vanaf zijn 16e deed hij dat op schoolfeestjes en daarna vanaf zijn 18e in cafés in Breda. Daarna volgde hij de HBO-opleiding Leisure Management aan de NHTV. Zijn artiestennaam was aanvankelijk NudyRudy; later maakten zijn vrienden er FeestDJRuud van. In mei 2016 maakte hij in de Coen en Sander Show bekend dat hij aan het einde van dat jaar zou stoppen als dj. 1 2 Het afscheidsconcert in de Heineken Music Hall dat hij zou houden, was binnen een week uitverkocht, waarna de dj een extra show aankondigde. Eind december 2016 maakte hij echter bekend dat hij onder een nieuwe alias verder zou gaan, namelijk DOLF.
Omroep Venlo FeestDJRuud brengt nieuw werk uit als Dolf.
Dolf, het nieuwe project van de Belfeldse dance-dj Ruud Geurts, heeft vandaag zijn eerste ep uitgebracht op Barong Family. Dit is het label van Yellow Claw. Ruud Geurts was als FeestDJRuud de afgelopen jaren te vinden op zon beetje alle festivals, clubs en discotheken, maar stopte vorig jaar met het populaire dansconcept. Onder de naam Dolf is hij opnieuw begonnen.
DJ Feestdjruud Ruud Geurts.
DJ Feestdjruud Ruud Geurts. Stem op Feestdjruud. Echte naam: Ruud Geurts Geboortedatum: 28 april 1986 Getoond: 207. Stemmen: 4 Fans: 12 Likes: 23.855 uit NLBE: 19.258. Herkomst: Nederland Websites: Official website, Facebook. Overall in DJ-ranking. Jasper Clash Ophidian Miss Wendy Johan Gielen Feestdjruud Marlicious Joey Dale Menno de Jong Nick Mathon Arjuna Schiks.
Feestdjruud Startpagina Facebook.
Polska, Kraantje Pappie, Jebroer, The Partysquad, MOKSI, Ruthless, Girls Love DJs, Puinhoop Kollektiv, DJ Punish, Lamme Frans, David Ghetto, Mafe, Jean-Marc Koorndijk, Dutch Movement en Jk D'n' Heiten Haspel. Dit allemaal aan elkaar gehost door JPACKMC. En geen feesttoblack zonder deze toppers: Topbillin, Flügel, Desperados, MAGIC FX, Boomerang Create, 250K, 4AV Technical Productions, 4Productions, Eventions Products BV, Eyesupply. Impuls Specials, LAYHGO, PIXELSCREEN.be, Purple Group, The Art of Light Psytek. Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Feest to Black Knalrecap. Geplaatst door Feestdjruud. Feestdjruud heeft het bericht van DOLFMusic gedeeld. Ge G spo G ns G ord G. 11 augustus 2017. Voor de mensen die het hebben gemist. Er is een kleine doorstart gemaakt onder een nieuwe naam: DOLFMusic.

Contacteer ons

Zoeken naar feest dj ruud nieuwe naam