dj feest ruud

Afscheid in stijl voor FeestDJRuud Binnenland Telegraaf.nl.
Geen DJ Mag Top 100, wereldberoemde vrienden en vriendinnen, of een jetsetleven in de schijnwerpers voor Ruud Geurts. En toch hield de uit Belfeld afkomstige dj de afgelopen jaren flink huis in Nederland en in de onder Nederlandse jeugd geliefde zomeroorden.
FeestDJRuud gaat verder onder nieuwe naam SLAM!
FeestDJRuud nam dit weekend groots afscheid met twee shows in de HMH maar liet gelijk weten dat hij als DJ verder gaat onder een nieuwe naam. Ruud Geurts, a.k.a. de Confetti Koning van Nederland, heeft zichzelf de afgelopen jaren omhoog gewerkt tot één van de meest geboekte DJs van Nederland, maar vond het nu mooi geweest als FeestDJRuud.
Feestdjruud gaat verder als DOLF DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
maandag, 12 december 2016. Afgelopen weekend nam Ruud Geurts afscheid van zijn alias Feestdjruud, dat deed hij in de Heineken Music Hall. In de toekomst geen opblaasboten, confettikanonnen en feestmuziek voor Ruud Geurts. Maar er is goed nieuws, want Ruud stopt niet als muzikant.
FeestDJRuud.nl.
Feestdjruud Startpagina Facebook.
Polska, Kraantje Pappie, Jebroer, The Partysquad, MOKSI, Ruthless, Girls Love DJs, Puinhoop Kollektiv, DJ Punish, Lamme Frans, David Ghetto, Mafe, Jean-Marc Koorndijk, Dutch Movement en Jk D'n' Heiten Haspel. Dit allemaal aan elkaar gehost door JPACKMC. En geen feesttoblack zonder deze toppers: Topbillin, Flügel, Desperados, MAGIC FX, Boomerang Create, 250K, 4AV Technical Productions, 4Productions, Eventions Products BV, Eyesupply. Impuls Specials, LAYHGO, PIXELSCREEN.be, Purple Group, The Art of Light Psytek. Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Feest to Black Knalrecap.
FeestDJRuud Wikipedia.
28 april 1986. FeestDJRuud, de voormalige artiestennaam van Ruud Geurts Belfeld, 28 april 1986 is een Nederlandse voormalig feest-dj die vaak optrad op dance evenementen. Hij is bekend geworden door nummers zoals Gas op die lollie en Feesttent. 3 Externe link. Geurts groeide op in Belfeld. Op zijn 14e begon hij samen met zijn oudere broer plaatjes te draaien. Vanaf zijn 16e deed hij dat op schoolfeestjes en daarna vanaf zijn 18e in cafés in Breda. Daarna volgde hij de HBO-opleiding Leisure Management aan de NHTV. Zijn artiestennaam was aanvankelijk NudyRudy; later maakten zijn vrienden er FeestDJRuud van. In mei 2016 maakte hij in de Coen en Sander Show bekend dat hij aan het einde van dat jaar zou stoppen als dj.
FeestDJRuud Ruud Geurts DJ DJ FeestDJRuud.
Werkzaam bij Partyflock. 11 juni 2015 1233.: Dit op Defqon. Midas aka Dj Ramkahen. Artiest Ramkahen, The Delinquent Duo. 21 juli 2016 2253.: geweldige gast, een en al energie en enorm veelzijdig! van hardstyle tot dubstep tot house tot eclectic!
Kanyäger West @FeestDJRuud Twitter.
Vind-ik-leuks Vind-ik-leuks 16. @ FeestDJRuud niet meer negeren @ FeestDJRuud negeren Volgen @ FeestDJRuud volgen Volg je nu Je volgt @ FeestDJRuud Ontvolgen @ FeestDJRuud ontvolgen Geblokkeerd @ FeestDJRuud geblokkeerd Deblokkeren @ FeestDJRuud deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ FeestDJRuud in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ FeestDJRuud annuleren.
FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Alle media bekijken. Ruud Geurts uit Belfeld nam afgelopen weekend met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Heineken Music Hall afscheid van zijn carrière als FeestDJRuud. Maar daags na zijn shows, waar 11.000 kaartjes voor waren verkocht, kondigt de Belfeldenaar al zijn nieuwe muziekproject aan. Onder de naam DOLF gaat Geurts verder in de muziek, zo schrijft hij op zijn Facebookpagina. Tegelijkertijd presenteert hij op YouTube ook zijn nieuwe single Fuck it all up. Geurts bedankt zijn fans op Facebook voor de Feest to Black-avonden. Woorden" schieten te kort voor wat er afgelopen weekend is gebeurd tijdens Feest to Black. Zowel in de zaal als bij de ingang als backstage overal was het feest, feest en nog eens feest." Lees ook: FeestDJRuud: Nog één keer knallen voor 11.000 mensen. Meest geboekte DJ.

Contacteer ons

Meer resultaten voor dj feest ruud